主题评价:
  • 0 次(票) - 平均星级: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nike Air Huarache Run Mushroom
#1
[图: 1bb4fa21f353615d656e37b60347427b6344bf59...00_1_2.jpg]


Denne Nike Sko Grøn er designet til damerne og har et look, der ikke ligner noget, vi nogensinde har set før på den afprøvede og ægte silhuet, konstrueret med en tekstureret tekstiloverdel i en unik farveblok af off-white neopren med mørke og lyse nuancer. lyserød, færdig med sort til Huarache-gummitælleren i gummi.


Nike Sko Dame ankommer i en beroligende “Blue Tint” -farve til slutningen af sæsonen. Ligesom SF-AF1 har den en pastelblå base, der er accentueret med andre subtile toner, der skaber en lavnøgleprofil. Tip til "Blue Void" og "Neptune Green" anvendes tilføjer dimension til dens profil. Hælfanen erstattes med et fuzzy Nike-stempel, der er skitseret med en mørkere kant. En sølv Swoosh ses på tåboksen og den indvendige foring, der refererer til dens retro design. En "Sail" -sål fuldender 90'ernes løber.


Mens de fleste af nutidens sneakerforbrugere Nike Sko 2020 trækker hen mod hoveddrejende, støjende sneakerdesign, fortsætter Swoosh med at rulle nye farver ud af sine mest pålidelige modeller som Air Huarache. I efteråret påtager Huarache Premium sig en Bordeuax-konstruktion med en lysbenet farvet sålenhed og et sort hælstykke. Denne nye Huarache-iteration er klædt i en buttery ruskind og bringer lidt mere varme end normalt i de hårdere kolde måneder fremover.


Mens du trækker alle dine vinterparker og Nike Air Huarache Run Mushroom ekstra lag ud af dit skab eller rammer indkøbscentret for at købe ny isolering og beskyttelse mod det våde og kolde vejr, så glem ikke dine fødder. Hvis du er fan af sneakerboot-genren, har vi et fremragende forslag til dig her, det nye vinterlige Nike Air Huarache-værktøj med en “Triple Black” -farve og bygget med en gummibelagt belægning for at beskytte masken og neoprenbasen.


https://www.sortheads.com/
回复


论坛跳转:


正在浏览该主题的用户: 1 个游客