主题评价:
  • 0 次(票) - 平均星级: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adidas NMD XR1 Primeknit Oreo
#1
[图: eng_pl_Mens-Shoes-sneakers-adidas-Origin...2743_1.jpg]


Om du missade adidas Best of Boost denna lördag, en dag som såg ett antal fantastiska rea-skor.com och adidas Ultra Boost-färger i ett försök att förstöra Nike Air Max Day-firandet, behöver du inte oroa dig. Även om dessa NMD XR1 inte använder Primeknit, är den stretchiga nätbasen lika bekväm och till och med har olika variationer i överdelen för att ge en "Glitch Camo" -vibe.


Adidas Skor Gröna är en hyllning till glacialfenomenet som hjälpte till att forma Schweiz naturlandskap. Uppdaterad triangulärt skuren Primeknit kontrasteras av premiumläder på den mediala sidan medan en isblå yttersula nickar mot de isiga glaciärernas majestät. För att uttrycka det enkelt vill du inte vara där den uppdaterade adidas NMD-modellen på spår och riskera att bli smutsiga.


Efter att bara ha tittat på "Triple White" iterationen har adidas avslöjat ett "Camo" -paket med nya Adidas NMD XR1 Primeknit Oreo. Tillval i två färger, NMD: erna har marmorerad Primeknit-konstruktion, en digital kamouflagedesign och accenterande antingen rött eller blått. Svarta buröverlägg finns på varje par, förutom en kontrasterande vit sulanhet.


Det verkar som om de tre ränderna har en rad enkla 100% Autentisk adidas NMD XR1-färgvägar planerade i slutet av augusti, och det här svart / vita alternativet får oss att skrapa huvudet på varför vi inte har sett detta par tidigare. Visst, Primeknit-alternativ har bene tillgängliga, men det här alternativet "Textil" parar ihop XR1 med ett lyxigt överlägg i läderbur, vita mellansula stötfångare och en matchande Boost-mellansula i full längd.


https://www.rea-skor.com/
回复


论坛跳转:


正在浏览该主题的用户: 1 个游客