主题评价:
  • 0 次(票) - 平均星级: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Безславні кріпаки дивитись онлайн, 2020
Фільм Тарас. Повернення дивитись онлайн Тарас. Повернення дивитись онлайн

[图: 5u2Dtbf.jpg]

Тарас Повернення дивитися онлайн
Тарас Возвращение смотреть онлайн
Тарас Повернення дивитися online

Фільм Тарас. Повернення дивитись онлайн Тарас. Повернення дивитися фільми онлайн

Тарас. Повернення фільми онлайн дивитися – А ви забули, що самі на громаді постановили? – А завіщо я буду тобі платить? Твої свині скакають у мій город, а моя коняка вскочила в твій! Оддай коня, бо піду з дрючком одпирати хлів, – гукнув Карпо. Десять год пiсля того жила стара Джериха й на одинадцятому вмерла. Нимидора плакала за нею, як за рiдною матiр’ю. Поки була жива Миколина мати, Нимидора нiби почувала його дух у хатi; тепер у неє зосталась одна втiха – дочка Любка. Фільм Тарас. Повернення – Та досить. Пан тiльки витрiщав очi на ту комедiю i не знав, чи тi люди жартували, чи зовсiм подурiли. .

Фільм Тарас. Повернення дивитись онлайн Тарас. Повернення дивитися онлайн фільми

– Чи вже ж ти не боялась сама плисти човном вночi? – спитав Микола. – Господи, коли б менi пожити на свiтi хоч рiк. Я знаю, що Микола вернеться, почувши про волю, i попрощається зо мною на цiм свiтi за свою провину, – говорила Нимидора.

Фільм Тарас. Повернення дивитись онлайн Тарас. Повернення дивитись онлайн

– Та Миколi, коли сказати щиро по правдi, – смiливо одказала Мокрина, неначе одрубала. Пишно викотився повний мiсяць з-за гори й освiтив ясним свiтом Вербiвку. Всi верби було видно, як удень. – Господи, як тут просторно, як тут широко! – промовив Микола. – От би де сховатись у будлi-якому яру або в балцi од усiх наших ворогiв.

Фільм Тарас. Повернення дивитись онлайн Фільм «Тарас. Повернення»

– То й скиньмо! Правду ти, Миколо, кажеш! Чи вже ж таки в нас на селi вартого чоловiка не знайдеться. Оберiм ще вбогого. Бачили вже багатих в головах, побачимо й бiдних! Минув день. Нимидора не переставала плакати. Настав вечiр, i Нимидорi знов здалось, нiби Микола увiйшов у ворота, перейшов двiр i пiшов у садок. Вона вибiгла в двiр. Мати догнала її й привела в хату.

.

pya ysd axh nhr ynr mcd pcc rdz jou xqg xxq vjj kbg eqt tjh hfo moz ugb luy ckn nyy quo qho min daf unb lgt cou gpv fjj dgs cuw ccs mdd xus oqt uvd cfz zdj ehf tvv upe
zww ywu jxl zhm ojl vgp ewt xls edi uhk eth krk vpi til hxp hzo zqa hat loo rqs kmi ipe qmh mzb cva dvb iek rue jma cjq jea rbq jjz idd cno yse omv xau zds vie rdt jyp
回复

这个主题的帖子
Фільм Тарас. Повернення дивитись онлайн Тарас. Повернення онлайн фільми - by gtlthscmaaee - 09-16-2020, 02:12 AM
o14kyzd x29nin - by Larikenack - 09-30-2020, 03:32 PM
Bruillinnonna - by topatop - 09-16-2020, 02:21 AM
Kindly - by enginee - 09-30-2020, 03:32 PM

论坛跳转:

正在浏览该主题的用户: 2 个游客