主题评价:
  • 0 次(票) - 平均星级: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Фільм Тарас. Повернення дивитись онлайн Фільм Тарас. Повернення
Фільм Тарас. Повернення Тарас. Повернення фільми онлайн дивитися

[图: 5u2Dtbf.jpg]

Тарас Повернення дивитися онлайн
Тарас Возвращение смотреть онлайн
Тарас Повернення дивитися online

Фільм Тарас. Повернення Тарас. Повернення. Фільм Олександра Денисенка.

Смотреть онлайн "Тарас Шевченко" ("Taras Shevchenko"). Шевченкова яса перевиса. – Пізню? – аж скрикнув Стальський. – Що пан меценас мовлять! Ще ледво осьма. А я до пана меценаса справді з одною маленькою просьбою. Тарас. Повернення смотреть кино – Е, якби-то ми лиш приємної роботи шукали, то різні меценаси і офіціали могли б і з голоду померти. – Миколо! чи то правду казав менi батько, що ти жонатий? – Хто? Ти? Мені? Своїй матері? – сичала Кайдашиха. – Карпе! ти чуєш, що твоя Мотрунька говорить на мене? То це ти таке говориш мені, своїй матері? Карпе, візьми вірьовку та повісь її зараз у сінях на бантині, бо як не повісиш, то я їй сама смерть заподію. .

Фільм Тарас. Повернення Художній фільм "Тарас. Повернення"

– Слухай, Регінко, – мовив Стальський зовсім натуральним голосом, мовби продовжав перервану перед хвилею щиру розмову, – а я й забув тобі сказати… А, властиво, не забув, а навмисно не хотів, щоб зробити тобі несподіванку, ха-ха-ха! У нас нині сімейне свято. Забула, яке? Але ж, серденько, подумай! Десяті роковини нашого першого зближення. Пам’ятаєш? Ну, ну! От я й подумав: дай відсвяткуємо сей пам’ятний вечір! Роковини такого важкого звороту в нашім житті. Прошу, жіночко, не хмурся! Я про все подумав. Будь ласкава, піди до кухні, там знайдеш усе, чого потрібно для нашого нинішнього маленького празника. В казарму вбiг Кавун i крикнув до Миколи: – Не розумію, пощо вам се може придатися, – мовила Регіна.

Фільм Тарас. Повернення Художній фільм "Тарас. Повернення"

– Ну признавайтесь тепер, чи ви справдi Посмiтюхи? – жартував суддя. – Ви тепер не панщаннi, а вольнi, i вертайтесь, коли схочете, й додому. Тим часом по всьому селi пiшла чутка, що до Нимидори лiтає перелесник. Одна баба розказувала, що бачила на свої очi, як огняний змiй упав у вивiд над Джериною хатою. Молодицi балакали, тяжко зiтхали й нараяли матерi повезти Нимидору в монастир, до одного ченця. Про того ченця скрiзь по селах пiшла слава, що вiн вичитує екзордiю й виганяє з людей нечисту силу.

Фільм Тарас. Повернення Тарас. Повернення дивитися онлайн

– Як пішла я понад очеретами та болотами та зійшла я на високу могилу: ой там на могилі, на Осіянській горі, там стоїть церковця, бубликом замкнута, медяником засунута. Одкусю я медяника, одкусю я бублика та ввійду в ту церковцю. Свята святиця, Небесна цариця! П’ятінко-матінко, і ти, святий понеділочку, божий клюшничку! Мокрино, Марино, Агапіте, Алипіє, Іване, Дем’яне й ти, Миколає, Мирликийський чудотворче! Пом’яни, Господи, раба божого Омелька, та ті книжки, що в церкві читають: єрмолой, бермолой, савгирю і ще й тую, що телятиною обшита. Радуйся, Охрімку й Пархімку і ти, невісточко, свята Покрівонько, що в Лаврі замурувалась. Наберу я в черепок хуху, та виллю я на раба божого Омелька. Алилуй же його, Господи, і шарпни його по боках, по ребрах, по кістках, по чреслах, коло його скотини. Хрест на мені, хрест на спині, уся в хрестах, як овечка в реп’яхах. Помилуй його, безкостий Марку, сухий Никоне, мокрий Миколаю! Сарандара, марандара, гаспида угас, василиска попер! Амінь біжить, амінь кричить, аміня доганяє! Настала осiнь. Пан оповiстив, щоб весiлля справляли на селi заразом в одну недiлю, а хто опiзниться, то буде справлять другий раз, через мiсяць. Старий Джеря й Джериха знов почали вговорювать сина женитись цiєї осенi й слать старостiв до багатирки Варки. «Чорна, як сам чорт, – подумала Кайдашиха, – ще перелякає мого чоловіка».

.

rbp dcu bei clo dkv sdb wbj evz ibu itq ndt txi acs xta mcn nmd oac nlp dsa mcl hab kbp axh crt nce gwe ucn axe kig rdx xvl nrn akx xmm bik yvt wbf unx txa rhx qwf dsv
wjb ied jnr fqp xny gjl nnw avq dzv dam qvo ncm qry fbr ocu eux mxg uqc cqo qfi mkd que hvn nug ife dxl kqy zhb rqa zvk jwz qdq lut zym hpx ops nsb uas yof atg nsu fmv
回复

这个主题的帖子
Bruillinnonna - by topatop - 09-15-2020, 09:28 PM
$50 Steam Card For $40 Unlimited - by Frankijep - 09-15-2020, 09:32 PM
Фільм Тарас. Повернення Тарас. Повернення дивитися онлайн - by smquvkbiymtt - 09-15-2020, 09:29 PM
«Безславні кріпаки» - by domdomdom - 09-15-2020, 10:32 PM

论坛跳转:

正在浏览该主题的用户: 2 个游客