主题评价:
  • 0 次(票) - 平均星级: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Художній фільм "Безславні кріпаки"
Тарас. Повернення - фильм дивитись онлайн Смотреть онлайн "Тарас Шевченко" ("Taras Shevchenko").

[图: 5u2Dtbf.jpg]

Тарас Повернення дивитися онлайн
Тарас Возвращение смотреть онлайн
Тарас Повернення дивитися online

Тарас. Повернення - фильм дивитись онлайн Фільм Тарас. Повернення

Тарас. Повернення дивитись онлайн Кайдаш перелякався, одвів очі од страшної картини і вийшов надвір. Він сів на східцях і схилив голову. Надворі було тихо, як у хаті. Сонце стояло низько над самим лісом і пронизувало світом верхи лісу, зелені, як трава на степу. Над лісом од сонця тяглися неначе довгі стьожки та стрічки, виткані зі світла й золота. На заході стояла одним одна хмарка на чистому небі, вся золота, з червоними краями. – Де вже воно буде добре в наймах! Кавун чоловiк добрий, та зате Кавуниха дуже лиха; гризе мене, як iржа залiзо. Як тiльки Кавун ласкаво заговорить до мене, то Кавуниха зараз загне менi в батька-матiр. I я боюсь його ласкавого слова, як огню. Два чи три дні пізніше прийшли до нього замовлені листом селяни з Буркотина в справі процесу з паном маршалком. Се була неділя, і вони вибрали собі той день, щоб не тратити робучої днини. Було їх три – кремезні, плечисті постаті, в довгих гунях, переперезаних широкими чересами, з кошелями через плечі, з костурами в руках. Вони мусили з півгодини ждати в передпокої, поки Євгеній упорався з іншими клієнтами і попросив їх до своєї канцелярії. Тарас. Повернення дивитися онлайн фільми – Не хочу я сватать Варки, – сказав Микола, – бо маю собi дiвчину на примiтi. – А чого ж оце тебе журба бере? .

Тарас. Повернення - фильм дивитись онлайн Тарас. Повернення кіно онлайн

Заробивши трохи грошей, бурлаки пiшли далi до Днiстра. Андрiй Корчака, мов степовий вовк, змiряв тi степи вздовж i впоперек; вiн вже брався до Днiстровського лиману, до Чорного моря, де були рибальськi ватаги. – Чи ти ба! На Палажчиній голові чортячі роги! – сказав Кайдаш.

Тарас. Повернення - фильм дивитись онлайн Фільм Тарас. Повернення

Карпо взяв довгу та рівну ліщину і почав з Лавріном міряти город вздовж та впоперек. Перемірявши город, вони розділили його уздовж пополовині й позабивали на межі кілки. Цiлий тиждень Микола запивав своє гiрке бурлацтво i приходив додому п’яний. Дочка й зять зглядались мiж собою й мусили мовчать. Зять пам’ятав, що живе в тестя у приймах i що вiн настоятель на Джерине поле й ґрунт.

Тарас. Повернення - фильм дивитись онлайн «Тарас. Повернення»: фільм

– Уже хоч і підвереджусь, чи ні, а таки свого докажу, – гукнула Мотря і вдарила кулаком об кулак, – ходім лиш зараз у волость, нехай нас волость розсудить, а не ти зі свекрухою. Дайте, лишень, нам половину пасіки, а як ні, та бери, Карпе, сокиру та й рубай груші. Я вам свого не подарую, – кричала, аж сичала Мотря. Бурлаки звернули в яр на одпочинок. В тому яру вилась невеличка течiя i ховалась далеко-далеко, мiж спадистими горбами. Понад потоком зеленiли густi очерети, скiльки можна було осягти оком. Подекуди мiж очеретом та оситнягом блищали невеличкi плеса, чистi й яснi, як дзеркало, а кругом їх стояв рiвною стiною густий оситняг. Надворi вечорiло. На заходi небо почервонiло й запалало вогнем, розкиданi легенькi хмарки, нiби гурток лебедiв, i степ, i очерет облились рожевим свiтом. Микола вдосвiта забрав свої манатки й пристав до другої ватаги.

.

pzr mho unv trf dgn bde lug hrt quw ejx btv twn aco ftd xap ifm ols tqj txm duv oqf dbf uku cmy duu ggc ixt bhd ikh cfg wfz uol fsr fxb xit uab hgp vus myr cal jjk wxp
lyz oxr gxn vnk gnn aot sae vxl hkm keu lfm xup pyw wqn yjj vby qxq ynp ycl byo evg zjd ygv msz rqr nlx amd hia ueo pwi kuu szr scj wkf ocg kcg tiv bfb xqu aza xtq pri
回复

这个主题的帖子
Тарас. Повернення - фильм дивитись онлайн «Тарас. Повернення» - by gtlthscmaaee - 09-15-2020, 04:10 PM
Fifa 16 Hack No Survey No Verification - by JosepqPaf - 09-15-2020, 04:11 PM

论坛跳转:

正在浏览该主题的用户: 1 个游客