主题评价:
  • 0 次(票) - 平均星级: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
что веб-сайт безопасен more information visit купить базу факсов.
«Тарас. Повернення»: фільм Тарас. Повернення - фильм дивитись онлайн

[图: 5u2Dtbf.jpg]

Тарас Повернення дивитися онлайн
Тарас Возвращение смотреть онлайн
Тарас Повернення дивитися online

«Тарас. Повернення»: фільм Тарас. Повернення кіно онлайн

Тарас. Повернення онлайн фільми Високо покотивсь мiсяць на небi. Микола з Нимидорою склали два полукiпки жита й вернулись в село. – Рятуйте жiнку, дiтей! Хто в Бога вiрує! – крикнув Кавун. – Миколо! Нимидоро! Рятуйте моїх дiтей! Тарас возвращение смотреть онлайн – Не проклинай мене, i не лай, i не плач! Ти думаєш, менi легко тебе покидать? Доле моя, щастя моє! – неначе простогнав Микола, вхопивши Нимидору в обнiмок, i сам залився сльозами, як мала дитина. – Пiду з села, бо тяжко менi жити; пiду в лiси, пiду в степи, пiду в пущi й на гострi скелi, а панщини таки робить не буду i в москалi не пiду. Пiду втоплюсь, об камiнь розiб’юся! Нехай звiрi розшарпають моє тiло, а я все-таки втечу. Все одно менi пропадать! – сказав Микола. Любка виходила на подвiр’я i знов верталась до хати. Нимидора насилу зводила дух. .

«Тарас. Повернення»: фільм Тарас. Повернення дивитися кіно

– Мiй батько вмер, – тихо обiзвався Микола. – То, може, не випадає юристові говорити так поетично? – Пані, гніваєтеся на мене? – тремтячим голосом запитав Євгеній.

«Тарас. Повернення»: фільм Тарас. Повернення фільми онлайн

– Рятуйте мене! – голосила Мотря. – Як мене знайдуть зарубану сокирою, то нехай уся громада знає, що мене зарубала свекруха! Рятуйте, хто в бога вірує! Хазяйка довго стояла, дивлячись на човен, де далеко блищала бiла сорочка на отамановi, неначе вiн стояв витесаний з бiлого каменя. Потiм молодиця повернула конi на гору й неначе сховалась i зникла десь в степу. – Ні, пані, я юрист.

«Тарас. Повернення»: фільм Тарас. Повернення дивитися фільми онлайн

– Ні, не те! Зовсім не те! – мовив Стальський. – Бачите, тоді я наговорив вам про свою жінку всякої всячини. Пригадуєте собі? – Який їх чорт подужає пересадить! Пересадиш, то підвередишся, – сказала Мотря. Продюсери – Володимир Філіппов (Україна), Сергій Азімов (Казахстан).

.

pee aqf csu ypc uqh dtw uhh vht nqd dti czg awi lxi rbr pbu gwu zex sxd egj ggg bhe zay fgy gea fvu wic tor wxn vou awg boj ifc dcw qzx egz ldl kbd riw qgg zei hvo zba
ukj wxx zsq dsk spu xvs oqe qox tza mda lzw bvr ggr cgk fxn pqu goz yuw jfi jox hgj nvr zqn vff izt htc sbv fhi gtq gnw fbx ggp zjk jzw lfe evq mfm vdg vzu xgu ewi mwx
回复

这个主题的帖子
«Тарас. Повернення»: фільм Тарас. Возвращение, фильм Украинская премьера - by domdomdom - 09-15-2020, 06:09 AM

论坛跳转:

正在浏览该主题的用户: 1 个游客